| Aici o să stauuuu... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
TaeMin
| Subiect: Aici o să stauuuu... Dum Ian 23, 2011 6:19 am | |
| Am coborât din mașină cu toate bagajele și i-am salutat pe băieți apoi am intrat în acel hotel uriaș. Era frumos.. erau - etajul trei, camera 702 uau, abia aștept să vad ce el este. Am luat liftul și m-am grăbit să ajung la cameră pentru că nu mă schimbasem de costumul ăla stupid Genie... M-am oprit în fața ușii și am început să-mi caut cheia prin portofel pentru că buzunare la pantalonii ăia nu aveam. | |
|
| |
Kaori
| Subiect: Re: Aici o să stauuuu... Dum Ian 23, 2011 8:32 am | |
| Treceam pe acolo fericita si fredonand o melodie.Ma plimbam pe holurile hotelului si deodata vad pe cineva care isi cauta disperat cheia. -Asta e?,spun ridicand-o de pe podea si intinzandui-o. | |
|
| |
TaeMin
| Subiect: Re: Aici o să stauuuu... Dum Ian 23, 2011 8:39 am | |
| O căutam și dintr-o dată uite că mi-o dă o fată. O iau zâmbindu-i. Da, merci. îi mulțumesc politicos și deschid ușa, dar nu înainte de mă uita la ea. Ce zici, intri? | |
|
| |
Kaori
| Subiect: Re: Aici o să stauuuu... Dum Ian 23, 2011 8:45 am | |
| -Da,spun ridicand din umeri si pasesc cu pasi marunti in camera.O analizez si zambesc.Draguta camera! | |
|
| |
TaeMin
| Subiect: Re: Aici o să stauuuu... Dum Ian 23, 2011 8:52 am | |
| Intru și eu apoi inchis ușor ușa. Privesc fata și las bagajele lângă ușă și aprind lumina. Privesc camera -Ahâm.. e frumoasă. Ce zici , te servesc cu ceva? | |
|
| |
Kaori
| Subiect: Re: Aici o să stauuuu... Dum Ian 23, 2011 8:54 am | |
| -Nu,dand negativ din cap apoi ma asez pe canapea. Nu vreau sa fac mare deranj!,spun zambind inocent. | |
|
| |
TaeMin
| Subiect: Re: Aici o să stauuuu... Dum Ian 23, 2011 8:57 am | |
| - Ei da.. pentru asta există femeia de servici. spun chicotind. Eu sunt TaeMin. adaug zâmbindu-i dulce, cum fac eu de obicei. M-am uitat putin in jur. Sigur nu dorești ceva? | |
|
| |
Kaori
| Subiect: Re: Aici o să stauuuu... Dum Ian 23, 2011 9:04 am | |
| -Eu ma numesc Kaori!,spun si eu zambind. Nu,multumesc.Chiar nu doresc nimic,spun chicotind apoi imi aranjez rochita. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aici o să stauuuu... | |
| |
|
| |
| Aici o să stauuuu... | |
|